lördag 16 oktober 2010

Playa de Muro

Hej

Nu är sista etappen över. Vi trodde det skulle bli mer krig än det blev mellan Cala d'or och det portugiska laget. Så det blev en ganska beskedlig etapp om man bortser från tjurusning i backen efter Petra och masskrasch mitt på en raka i 50 knyck som vi som tur var inte hamnade i.

När det drog ihop sig till spurt så försökte jag faktiskt hålla mig väldigt långt fram men det var jättesvårt utan att ha hjälp av ett lag som kan dra upp spurten. Det gick i över 50 km/h in mot mål och jag hade jättesvårt att komma runt på kanterna eftersom så många cyklister fortfarande var med.

Lyckades  få en 12:e plats i H40. Varken nöjd eller missnöjd med det. OK avslutning på en underbar vecka bara.

Sen var det avslutningslunch med vin, mat och massa trevligt cykelprat. Vi fick en inbjudan från den belgiska cyklisten Luyssen att komma ner och bo hos honom i vår och köra GP lopp och vanliga lopp. Passar ganska bra eftersom vi vill ta med tjejerna i teamet till Belgien för vårtävlingar. Så då kan vi bo hos honom.
Lite färg har vi fått i alla fall. Stefan och Peter Magnusson
CK Fit for Fight på bilden.

Sen var det GRANDE finale prisutdelning med pokaler som skulle få svenska arrangörer att skämmas för sina kortlekspriser.

Over and out from Mallis tills nästa år. Nu lyfter vi om 2 timmar.

//Stefan och Mattias.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar