onsdag 17 november 2010

nya laget

Hej

Nu börjar saker och ting fall på plats. Inför säsongen 2011 ville vi hitta en riktigt snabb stark cyklist som kan gå med i och skapa egna utbrytningar. Detta eftersom vi tror att seniorklungan kommer fungera i alla fall lite annorlunda nästa år. Därför är vi extra nöjda med att Joakim Karlsson kommer vara med.

Sen vill vi ha en stark tempocyklist som gör att vi kan köra för totalen i "etapploppen". Det ger lite extra dimension till cyklingen att kunna ha den bredden och spänningen att vara med och påverka resultatet under även dom loppen. Här för vi diskussioner med minst 3 cyklister som definitivt kan utmana på allvar. Mer info om detta efter cykeldagarna.

När det gäller damerna så fanns det två vägar att gå. Låta Beata gå till något lag där hon kunde få erfarenhet och bli starkare. Något sådant lag kände vi inte fanns i Sverige. Så då tänkte vi som så att vi kanske skulle fråga några tjejer om dom vill köra med oss istället. Så nu är ju Martina med och på lördag faller antagligen ytterligare en tjejförstärkning på plats. Kanske nöjer vi oss med det. Men vi har faktiskt en del spännande saker på gång även där.

Detta tillsammans med det fantastiska faktumet att vi arbetar för att kunna anordna en egen tävling och framförallt våra nya teamkläder. Jag är säker på att jag enbart skulle kunna cykla, driva team och hjälpa andra cyklister bara för dom. Bara för dom......., bara för dom...


//Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar