tisdag 26 april 2011

taktik i Team mumien.se

Hej

Som vissa av er säkert märkt så har vi i Team mumien.se gjort vårt bästa för att lägga in lite taktik i vår körning i seniorklungan. Vi har dessutom medvetet försökt köra lite hårdare.

När vi startade teamet förra året så var en av målsättningarna att vi skulle vara ett seniorlag som skulle köra som ett elitlag. Under första säsongen gjorde vi några mer eller mindre lyckade försök. Men nu till den här säsongen startar vi alla tävlingar med en gemensam taktik.

Vår förhoppning är att ni andra cykelklubbar skall hänga på det "tänket" och utmana er själva och oss konkurrenter med en extra ingrediens till seniorcyklingen som enligt min mening varit rätt tråkig innan. På så sätt sätter vi press på dom som bara vill sitta med klungan och spurta mot 50 man efter 2 timmar.

Vi vet att minst ett annat lag i seniorklungan har lagt ner samma energi på taktik i år. Och det tycker vi är bra. Vi tror nämligen att vi själva kan vinna eller få pallplaceringar om fler kör med taktik och framförallt är mer aktiva.

//Teamchefen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar