söndag 1 maj 2011

Team mumien.se når dit dom vill



Vi började planera inför säsongen 2011 redan i slutet av förra sommaren genom att kontakta dom åkarna vi ville ha med. Åkare som vi trodde skulle kunna bidra till att få ett så komplett lag som möjligt.

När sen Johan Olsson kontaktade oss och ville köra för oss så föll allt på plats. Anledningen var att vi ville vinna etapploppen som annars dominerats av vissa åkare. Detta skulle också ge mer inspirerande cykling åt lagets övriga åkare. Johan vann ju mycket riktigt tempot i lördags. Sen spurtade ju Lunkan förbi Johan i sammandraget men alla är lika nöjda ändå.

Jag har redan varit inne på taktik och lagkörning i mina tidigare blogginlägg. Det känns just nu som vi hittat väldigt rätt.

Nu har vi nått dit vi ville. Vi har vunnit det kanske mest "prestigefyllda" etapploppet för seniorer. Detta tack vare inte bara Lunkan och Johan men för att vi kört som ett lag i alla lägen. Martin, Mattias och Jocke har gjort ett hästjobb för att ha kontroll på er övriga och det är resultatet av samtligas arbete (förutom den förkylda teamchefen då....).

Kanske får Johan revanch på Lunkan på Svanesund. Eller så kanske Martin kliver fram. Han hårdtränar på din nya tempocykel. Men allra troligast är väl att ni konkurrenter kommer ge oss den hårdaste nöten. Så väl mött i Svanesund framåt hösten.

Nästa vecka har vi för skojs skull anmält oss i elitklassen på Wendes 2 dagars. Känns lite dumt nu när man är förkyld. Men det skall ändå bli kul.

//Teamchefen

1 kommentar:

  1. Grattis ett en mycket väl genomförd tävling.
    Vi i Team Kungälv hoppas kunna ge er en hård match om segrarna framöver.
    //Tony Widing

    SvaraRadera