söndag 5 februari 2012

Rio vistelsen förlängd

Efter att ha följt dom senaste väderrapporterna i Sverige och övriga Europa har vi beslutat att förlänga Rio vistelsen. Så istället för att komma hem den 6:e så blir det tre veckor till. Lite dumt eftersom Rio karnevalen kommer emellan och påverkar framkomlighet och framförallt tillgängligheten på boenden. Men det känns som man verkligen byggt upp en grundform som man inte vill förstöra med att behöva sitta hemma på gymet.

Men vi har verkligen ett gött gäng blandat Europeer och Brasilianare som tränar ihop och man börjar få koll på hur man tar sig runt Rio. Igår tränade vi klockan 05.00 på morgonen på strandpromenaden. Helt absurt att sätta klockan på Vätternrundanringning för att stiga upp och träna. Det blev 1,5 timma med Triathleter som kör tempoträning och jag fick inte riktigt vara med utan det blev till att ligga på hjul i hög hastighet. Men det var annorlunda och kul.

Idag blev det 4 timmar blandat kompott med målet att spana in snygga stränder söder om Rio. Slutade till och med 5 km pavè.

I dag blir det dock Sambaskola och utgång och ingen träning söndag.

//Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar