torsdag 8 mars 2012

Träning på racerbanan

Den här veckan verkar bli en rekordvecka med cirka 20 timmar blandat träning och race. Idag kl 04.55 var det uppställning på stranden för den obligatoriska timmen på triathleters hjul.Kände inte att pulsen ville gå upp till distanspuls riktigt eftersom jag var lite halvsliten efter styrkeintervaller upp mot kristusstatyn i går.

Men efter ett tag kom jag igång. Sen styrde vi kosan mot Barra de Tijuca där Nelson Piquet motorbana ligger. Vi var även där
Och tränade intervaller med starka cyklister i tisdags. Fast idag skulle vi ta det lungt occh bränna äckligt fett. Så därför var det minimal frukost innan och bara sallad o kött i går.Min träningskompis Luca.

Så det blev lite över 4 timmar distans idag varav merparten skedde på den för dagen vilfria racerbanan. Det är grymt Att kunna cykla ner dit o träna. Speciellt för dom som tränar på tempocykel eller lagtempo. En av killarna som jag körde lagtempo med i tisdags är Aron som är en riktigt dultig amerikansk master cyklist som ser ut precis som Lance.


//stefan

Location:R. Nascimento Silva,Rio de Janeiro,Brasilien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar