söndag 1 april 2012

CTT CK och Team Mumien.se går ihop





Årets kanske hetaste nyhet. Ni har säkert hört att det tisslats och tasslats om det. Och nu kan vi bekräfta att vi går ihop och blir ett lag. 

Diskussionerna började redan i höstas mellan Leo Ranta och Martin Johansson. Och sedan har det rullat på. Det nya laget kommer med all sannolikhet vara Sveriges starkaste och största seniorlag. Med mer än 25 cyklister och rutinen från föregående års säsonger i Team Mumien.se kommer det nya laget förhoppningsvis sopa rent på tävlingsbanan. Vissa av dom starkaste cyklisterna kommer även köra utvalda elittävlingar.






Laget kommer administreras av Natasja Jovic som kommer sköta sponsorer, anmälningar och allt annat sådant som cyklister inte orkar tänka på. Stefan Olgarson kommer vara sportchef och ansvara för laget på träning och tävling samt för att resultaten blir dom önskvärda.


Den största knäckfrågan under projektets gång var självklart kläderna. CTT CK var hårt styrda av sin huvudsponsor. Och vi gillar ju våra kläder väldigt mycket. Så i år kör vi en mix av kläderna för att till 2013 ta fram en gemensam klädstandard.

Det nya laget kommer bestå av:

Pontus Agerteg
Leo Ranta
Gabriel Nyström
Joakim Karlsson
Daniel Nyström
Viktor Torstensson
Mattias Lundqvist
Patric Alm
Jonas Göransson
Karl Pamp
Mattias Larssen
Johan Lomander
Enar Andersson
Mikko Pietilä
Stefan Olgarson
Peter Löfgren
Peter Oom
Martin Johansson
Magnus Dannemyr
Fredrik Lindström
Erik Vrang
Mats Pihlström
Tomas Nordqvist
Magnus Olander
Carl Mölleborn
Stefan Jonsson

Väl mött på Östgötaloppet 15 april.

//Stefan och Natasja
Conti test team mumien.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar