tisdag 22 maj 2012

Hisingen runt 2012

I söndags valde jag och Bea att köra 112 km Hisingen Runt istället för att åka ner till det meningslösa "linje"loppet i Värnamo.

Det blev lite antiklimax dock i början. För när vi kom såg vi det snabba gänget med Picco och Jimmy Rönn som vi ville prova att hänga på. Men dom skulle köra 15 mil. Och vi hade fullt klart för oss att vi skulle starta 9.00. Men det skulle vi inte. Utan 8.30 gick starten för 15 mil snabba herrar och en dam.

Så vi blev stående på parkeringen bland alla trevliga HCk funktionärer i solen som letat sig fram redan.
Efter ett tag bestämde vi oss för att hålla oss till originalplanen att starta 9.00 med 112 km gubbarna. Men vi kom inte iväg förrän 9.02 gruppen. Tyvärr märkte vi att ingen ville köra lite snabbare i vår grupp så vi satte iväg själva. Efter 20 km hade vi fångat in alla som startade 9.00 och vi fick med oss übertrevliga Göran Töyrä på hjul. Men han var eager att få hjälpa till. Så i Romelanda släppte vi fram honom.

Sen måste jag säga att HCK verkligen lyckats bra med den nya bansträckningen. Jättetrevlig helt enkelt. Så på trevliga vägar, med sol och i trevligt sällskap körde vi 112 km på 3.04 och fick bra träning.

Sen blev det pastasallad och mys på skolgården nära HCKs klubblokal. Hörde att det var rekord i deltagarantal och det kan jag tänka mig. Cyklister överallt.

Tack för en supertrevlig runda.

//Team CK Mumien.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar