onsdag 15 augusti 2012

Sturp Raceway Allians

I måndags var det dags för min gamla ungdomsklubb Klubben Cyklisten Malmö att arrangera allianstävling och likt Åstorp fick man möjlighet att lägga den på en motorbana den här gången på Sturup Raceway, riktigt roligt med den här typen av tävlingar. Allianstempo är ju även en prövning det med men lite väl förutsägbara.

Jag rullade ut och hem för att få till lite cykeltid i benen vilket inte är så lätt loggat som småbarnsförälder. Med tävlingsvilliga juiorer och en handfull elit/senior cyklister bjöds det upp till tävling i dag med. efter något varv gick det iväg en grupp där jag var sist till att ansluta. vi körde på och lämnade några bakom oss som inte orkade sitta med i gruppen efter något varv lugnade det ner sig något och Patrik från Ringen/JJensen och Andreas /CK Fix var på väg upp till vår grupp som efter deras anslutning bestod av ringen, fix och trampens starka juniorer.
Det bjöds nu upp till lite attacker men ingen som lyckades hålla undan så när mållinjen skulle passeras för sista gången var det GP kanonen Andreas som var först.
Själv så slank jag in på en fjärde plats och var nöjd efter ett riktigt bra träningspass.

Att sen KL Cyklisten bjuder de tävlande på korv efteråt höjer bara statusen ännu mer.

Riktigt roligt med Allians GP, skulle vara riktigt roligt om fler klubbar skulle vilja och ha möjligheten till att arrangera Allians GP.

CK Ringen var dagen till ära förklätt till diverse klubbar allt för att förvirra motståndet, Jag som daglidags tävlar för Mumien, men på MTB har licens för CK Ringen var klädd i grönt och Ringen Dansken, Patrik hade sina Danska Proffskläder på sig, övriga Ringare var nog rätt klädda.

/Pontus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar