tisdag 7 augusti 2012

Träningstävling 8/8 17:50 Ericsson, Mölndal

Då förra onsdagens träning blev en succe och mycket omtyckt så fortsätter vi med liknande upplägg denna Onsdag.

Följande tur blir det: http://soc.li/ehNPA0F
Vi träffas ca 17:50 på ericsson parkeringen i mölndal och rullar iväg 18:00.
- Uppvärmning ned till Lindome rondellen.
- Race från rondellen till toppen på krönet innan vi svänger av mot Anneberg. OBS! kör med hjärnan då det är ganska trafikerad väg.
- Vi rullar genom Anneberg och därefter kör vi igång ett lagtempo som övergår till fri fart när vi passerar sjön efter 27km, på vänster sidan, och avslutas uppe på krönet, ~km30.
- Rullar lätt i ca 10min för att sedan dra igång ett nytt lagtempo mot hällingsjö, när vi kommer till maxibacken är det fri fart som gäller och målgången är Ubbhults skylten, en bit efter krönet på maxibacken.
- Från Ubbhult kör vi på i ett nytt lagtempo, här kommer det gå ganska fort då det är mestadels nedför. Vi svänger av mot hjälm och efter vi passerat ån så är det tävling upp till Granfondo Målgången.
- ev. kör vi ett varv på kung frodes GP bana och därefter rullar vi hem i ett kontrollerat lagtempo. Spurt priser på vägen hem är sedvanliga Lindome skylten längs göteborgsvägen och Mölndals bro.

Lagtempona skall gå hyffsat fort och de som inte orkar med att gå runt lägger sig längst bak. Är ni för svaga och måste släppa kommer vi inte att vänta, enligt sedvanlig Mumien stil.

Vi hoppas på uppslutning från alla Göteborgsklubbar (MCK, Master, HCK, CTT, mm) på onsdag så det kan bli så tävlingsinriktat som är möjligt. Vi hoppas vi blir många =)

// Team CK Mumien.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar