måndag 26 mars 2012

Träningsläger avslutning

Igår var det sista dagen på ett mini träningsläger i Italien. Nils och Jonas gjorde mig och Mattias sällskap. Jonas är starkare än någonsin i år. Det är så konstigt att ingen Göteborgsklubb plockar upp Jonas i tävlingsverksamheten.?. Han behöver bara lite diciplin....


Jag och Mattias ägnade helgen åt två race i Toscana. På lördagen gick det upp och ner i 70 km. Och avslutningen blev klungspurt efter en utbrytargrupp med väldigt duktiga cyklister i. Jag lyckades knipa sjätteplatsen och fick ta med mig en hembakad paj och en rosa keps hem. Mattias kom in lite efter i sin spurt.

Efteråt blev det italiensk glass.

Vissa har för övrigt skött vinterträningen riktigt bra. vi får kanske anledning att omvärdera det starkt hierarkiskt indelade Team mumien inför vårtävlingarna....

12 kg cyklar, en som skött vinterträningen och ett par heteroglasögon.

Sen igår var det också tävling. Första halvtimman gick i 45-47 i snitt. Sen lugnade det ner sig. Jag kom in riktigt fram i slutet och inte Mattias heller. Men det var ett grymt roligt race.


//Team mumien.se


1 kommentar:

  1. Stefan, om du inte tar bort särskrivningen "Herr cykel lag som cyklar under parollen...." så börjar jag läsa Glenns blogg före din.

    SvaraRadera