torsdag 12 juli 2012

U6 GP

Idag var det GP. Undertecknad hade gett sig fan på att göra allt rätt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att kunna fullfölja det första elit GP någonsin.

Jag värmde upp på min nyinförskaffade trainer precis vid startfållan 30 min innan start. Och precis när dom första cyklisterna började ställa upp så hoppade jag raskt av och ställde mig längst fram.

När starten gick med masterbil så var det ett ordentligt krig för att behålla positionen. det kommer folk från alla håll. Alla skall vara först. Men jag krigade mig fast bredvid ledartröjan som är en Dansk. När starten sen gick så small det till utav helvete och farten ökade dramatiskt. Men jag slet mig fanimej kvar i första klungan i 25 varv och fick gå i mål utan att bli avhängd som så många gånger förut. Kan det vara ett trendbrott.?.  - hoppas det.

Ett tag under loppet var jag till och med uppe i spets. Och när det var 7 varv kvar så hade en dansk bestämt sig för att köra in en utbrytning. Då låg jag på tredje hjul. Och jag fick bita så mycket vit styrlinda att det var vansinnigt. Bara av att sitta bakom.

Pontus gick med tills det var 6 varv kvar. Vilket får ses som godkänt med tanke på hans träningsmängd.

//Stefan

2 kommentarer: