måndag 27 augusti 2012

Just nu! inför träningen i morgon


Jag och Beata har i skydd av mörkret varit ute och sprayat dom sista mållinjerna. Så i morgon är alla spurter uppmärkta. Notera dagens långsammaste kille till vänster i bild.

Jag hoppas vi syns i morgon på Ericsson parkeringen. Och ja just det. Ett litet snusförnuftigt råd på vägen. Ta med lampor i fall det skymmer i slutet av rundan.

I  morgon kör vi:
Uppvärming via Gunnebo slott, Mölnlycke, Landvettersjön upp till Härkeshultvägen via Tahult. 
Fri fart Härkeshultsvägens början (kryss i marken) till sista backen och uppförslutet innan det går ner till Jonsered (mållinje) vila och sen samling nere i Jonsered.
Lagtempo i grupper om 8-10 man fram till Lerum. 
Aktiv vila genom Lerum
Fri fart när Härskogsvägen börjar (kryss i marken) till Härskogsskylten (mållinje)
Aktiv vila ner till Härrydavägen
Storlagtempo till Härryda pizzeria och sen håller vi ihop gruppen och kör lugnt upp för backen mot Eskilsby. Storlagtempo igen när backen är slut. Som sen övergår i fri fart vid Sängfabriken (kryss i marken) och målgång sen vid Bertshult café (mållinje)
Aktiv vila ner till Lindome vägen.
Storlagtempo till infarten mot Benareby
Fri fart från korningen Benareby (kryss i marken) till Benareby mållinjen. Precis samma som förra veckan.

Sen är det hemfärd.

Sen på onsdag skall jag dricka kaffe med Mattias Reck och lägga grunden till vad som förhoppningsvis kan bli 2013 års bästa träningsupplägg för alla Göteborgscyklister. Mer om det längre fram.

//Stefan

1 kommentar:

  1. Kan ej vara med idag men uppskattar verkligen det engagemang som Stefan och ni andra i Team Mumien gör för Göteborgscyklingen.

    M Thonell
    Team Kungälv

    SvaraRadera